Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

AUTÓSZIVACS
Raktáron

Jellemzői:

  • Méret: 220 x 125 x 60 mm
  • Szín: sárga

A BONUSCAR  autószivacs különleges formájának és kialakításának köszönhetően igazi társunk lehet autónk karbantartásában, tisztántartásában. Aki próbálta már, az tudja, hogy a járművek fényezésének tisztítása igen kényes feladat. Gyakran rendkívül makacs, rászáradt  szennyeződéseket kell eltávolítani, az érzékeny felülettel, fényezéssel ugyanakkor rendkívül óvatosan kell bánni, hiszen elég egy rossz mozdulat vagy nem megfelelő eszköz és máris ott a karcolás a karosszérián.

A BONUSCAR  autószivacsot pontosan ilyen feladatokra találták ki. Nagy méretének és erős anyagának köszönhetően hatékonyan távolíthatók el a járművek külső felületéről még a legádázabb szennyeződések is. Hogyan? Minél nagyobb egy szivacs, annál könnyebb vele a nagyobb felületeket megtisztítani. A BONUSCAR  autómosó szivacs ráadásul rendkivül tartós, magas minőségű habbal készül a hosszú élettartam érdekében.

Használatával a motorra, autóra, esetleg kerékpárra száradt szennyeződéseket nyom nélkül tüntethetjük el, jelentős erőkifejtés nélkül. Előnye, hogy nem csupán járművek tisztítására használható. Bátran használhatjuk nagy igénybevételnek kitett csempe és üvegfelületekre is! Ennek a szivacsnak az elhelyezése sem okozhat problémát: az 1 db-os kiszerelés lehetővé teszi, hogy könnyedén eltároljuk a garázsban vagy akár az autóban is.

495 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről