Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Arcfestés gyakorlólap 2 részes A4
Raktáron

Az USA-ban már évek óta felkapott  termék ez a  gyakorló és fejlesztő eszköz, az arcfestés gyakorlólap aminek az egyik oldalán lány, a másikon pedig fiú arcminta található.

Egyszerűen, gyorsan használható, könnyedén tisztítható, elérhető áron!

A minták egy speciális vízálló, szintetikus úgynevezett téphetetlen papírra vannak nyomtatva a hosszú felhasználhatóság érdekében. Továbbá tartozik még a csomaghoz egy opálos, áttetsző, lemosható hajlékony műanyag lap, mely szinte bármenyiszer festhető -felhasználható.

Kezdő és haladó arcfestőként nagy hasznodra lehet, mivel akár az otthonodban is gyakorolhatsz különféle arcfestés mintákat, vonalvezetéseket, így ezzel fejlesztheted a technikádat.

A képen látható arcfesték és szivacsok nem a csomag tartalma.

Várható szállítási idő

Megrendelés esetén a raktáron lévő terméket előreláthatólag a megadott időpontban (+/- 1-2 munkanap) tudjuk kézbesíteni.

2024.04.25
1 290 Ft
csomag
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Használata

A nyomtatott arcmintára helyezd rá az áttetsző műanyag lapot és enyhén nedves ecsettel, szivaccsal vidd fel a festéket - készítsd el a kiválasztott festés mintát, mintha csak a bőrre festenél.

Kiválóan alkalmas például a stencilekkel való festés gyakorlásához is. Arcfestés stencileket - sablonokat nagy választékban megtalálhatod webáruházunk kínálatában.

Tisztítása

Folyékony szappannal, langyos vízzel, vagy nedves tölőkendővel tisztítható.

Egyes festékek nyomott hagyhatnak a műanyag lapon, ezért festés előtt ajánljuk, hogy egy kis részén a lapnak póbáld ki. 

Mivel könnyedén lemosható a gyakorlólap, így bármikor és bármenyiszer újra festhetsz rá anélkül, hogy újat kellene vásárolnod.