Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Oázis tűzőhab rögzítő tüske, szék
Raktáron

Jellemzői: 

  • Anyaga: műanyag
  • Óázis Pinhoder
  • Szín: zöld
  • Méretek: magasság: 3 cm. átmérő: 3 cm

Az oázis szék - rögzítő tüske tűzőhab rögzítésére használható, a tűzőhabot bele kell nyomni az oázisszékbe, ami rögzítve van a tartó edény aljához. Ennek használatával a tűzőhab stabilabban áll majd a tartóban.

Alkalmazását akkor ajánljuk, amikor:

- a tűzőhab kisebb, mint a tartó átmérője

- a tűzőhabot nem célszerű ragasztópisztollyal rögzíteni, mert a felület  nedves vagy párásodhat, aminek következtében a ragasztás elengedheti  (pl. vizes oázis használatakor, illetve üveg felületeken)

- amikor nem tudunk ragasztópisztolyt alkalmazni

Az ár 1 darabra vonatkozik.

 

Várható szállítási idő

Megrendelés esetén a raktáron lévő terméket előreláthatólag a megadott időpontban (+/- 1-2 munkanap) tudjuk kézbesíteni.

2024.06.18
75 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Használata

Az oázis széket a tartó aljához kell rögzíteni. Tegye a ragasztót az oázis szék kerek, sima, felületére, majd nyomja az edény aljába. Az oázis szék rögzíthető oázis fix ragasztóval, melynek leírását és használatát megtalálja a webáruház Kellékek kategóriájában, vagy ragasztópisztollyal, ekkor azonban ügyelni kell arra, hogy gyorsan dolgozzon, mert a forró ragasztó az oázis szék nyúlványait megolvaszthatja és így a tűzőhab rögzítése nehézkessé válik. Nedves vagy párásodó (pl. vizes tűzőhab vagy üveg felület) környezet esetében az oázis fix ragasztó használata ajánlott, mivel ezeknél a ragasztópisztollyal rögzített felülettől a tűzőhab a nedvesség miatt elválhat.