Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Henna, Jagua

Henna készítéséhez sablonok, hennapor és kellékek.

Itt a Henna festéshez szükséges termékek, kellékek találhatóak.

Henna por, mely adalékmentes, 100% henna levélpor kitünően alkalmas testfetéshez, hajfestéshez egyaránt.

Henna testfestő sablon ez egy öntapadó matrica. Azoknak  akikkevésbé gyakorlottak a testfetés területén a a sablon segítségével könyedén otthon gyönyörű Henna mintákat készíthetnek. Előszeretettel vásárolják azok a testfetők is, akiknek rövid időn belül sok Henna festést kell készíteni, mint például céges rendezvényeken, falu és városnapokon.

Henna szett, több csomagot is összeállítotunk, hogy minél többen megtalálják a számukra szükséges kiegészítőket Henna festéshez kedvezőbb áron, illetve aki kreatív csomagot szeretne ajándékozni kedvesének, ismerősének.

henna bőrre való felvitele, ami a testfestés egyik ideiglenes fajtája. Legnépszerűbb Dél-Ázsiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, de szintén azon népcsoportok körében, akik elhagyták hazájukat. Ezt a típusú testfestést különleges alkalmakkor használják, leginkább esküvőkön. Általában a kézre és a lábakra festik fel, jelentősége Spirituális eredetű, védő, oltalmazó, szerencsét hozó jelentéssel bír. Mivel csak a felhám elhalt sejtjeibe szivárog be azokon a helyeken ahol ez a réteg vastagabb sötétebb a henna színe is.