Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Piñata - Pinyáta és kellékek

  Szülinapizsúrokra, partykra, céges bulikra, legény 

és leánybúcsúkra ajánljuk.

Többféle formában, mintázatatban választható. 

A Pinyátakat üresen értékesítjük.

Mi is a Piñata? (ejtsd: pinyáta)

Hagyománya Mexikóból ered, de ma már az USA-ban és Európában is nagyon népszerű. Papírból, papírmaséból készül, általában apró ajándékokat, cukorkát csokoládékat rejthetünk bele. Az elrejtett "kincseket" úgy szabadíthatják ki a gyerekek, hogy jól szétpüfölik a figurát, ami önmagában is külön élmény, hisz végre legális a rombolás. Általában egyszerre csak egy gyerek üthet, és azé a kiszabaduló finomság, akinél épp szétszakad a papír (természetesen megoszthatja társaival is a finomságokat). A szabályok persze kötetlenek.

Színek kavalkádja, kedvenc formájú figura (vagy éppen olyan forma amit nem szeret, és szétverheti) és rengeteg finom édesség. Bizonyára sok mindenki fejében megfordult már a gondolat – nemtől és életkortól függetlenül –, hogy szívesen szétverne valamit. Na erre tökéletes megoldás a pinata!

Ez a színpompás "show elem" már régóta jelen van különböző közösségi és privát ünnepségeken, szülinapizsúrokon, legény és leánybúcsún amit annyira szeretnek püfölni a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

Webáruházunkban többféle minta közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a magához, ünnepéhez, rendezvényéhez illőt.

Megtalálható például Smiley Piñata, mely az egyik kedvelt kacsintós emoji figura forma, a lányok nagy kedvence a Piñata - Unikornis /Egyszarvú/.  A fiúk köréban nagyon kedvelt a Piñata - Foci labda, továbbá mindenki kedvenc formái a játék és mese világból.

Keress minket a közösségi médiában is, ahol naprakész lehetsz akcióinkkal, ajánlatainkal.

MK Trade Facebook