Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Szilikon arcfestés, smink gyakorló fej
Raktáron

Jellemzői:

Szilikon gyakorló fej arcfestéshez, sminkeléshez, szempillázáshoz.

Valósághű, bőrszínű  gyakorló segédeszköz kezdőknek és tapasztalt/profi sminkesek, arcfestők, műszempillások számára.

A gyakorlófej hasznos kelléked lehet, mivel mindig lehetőséged lesz kedved szerint gyakorolni, amikor csak időd engedi.

8 290 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Tisztítása

Sminkek és festések gyakorlásának befejezése után, ha le szeretnéd mosni a gyakorlófejről a festéket fontos, hogy betarts egy szabályt. Vannak olyan festék típusok, márkák, amelyek elszínezhetik, megfoghatják a gyakorlófejet. Először folyékony szappant csurgass bővebben a mintára, de vizet ne használj semmiképp sem! A szappannal való feloldás előtt semmiképp ne érje víz a mintát a babafejen, mert ezzel elkerülhető, hogy a festék szétfolyjon a gyakorlófejen  és az megfogja, megszínezi a fej arcon kívüli részeit is.

A szappant egyenletesen kend szét a mintán és az ujjaddal, körkörös mozdulatokkal lazítsd fel a festéket.  Ha teljesen sikerült fellazítanod (1-2 perc), akkor egy szivacsot nedvesíts át vízzel, majd csavard ki, ezután a minta egy részén, egy mozdulattal töröld le ezt a szappanos festéket, majd mosd ki a szivacsot, csavard ki és ismételd meg az eljárást annyiszor, míg teljesen tiszta nem lesz gyakorlófej. Majd folyóvízzel öblítsük le.

Abban az esetben, ha a lemosást követően még halványan elszíneződés továbbra is látható lenne  a gyakorlófejen, akkor a gél lakk oldószeréből pár cseppet vigyél fel vattakorongra, és azzal töröld át a felületet.

Ajánlott a gyakorlófejről a festés után minél rövidebb időn belül eltávolítani a festéket. Lehetőséghez képest ne hagyd állni rajta hosszú ideig, mert így  megkönnyíted a gyakorló fej tisztítását.

 

Használata

Sminkek, arcfestések használata előtt ha lefújjod egy erősebb hajlakkal a gyakorlófej arcát, az segít, hogy könnyebben le tudd róla mosni majd az arcfestéket.

Figylem! Ha még nem próbáltad, vagy nem ismered a festéket, pillázásnál ragasztót, oldószereket, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy próbaképp a fej olyan részén teszteld ahol nem feltünő (pl. hátulján). 

Csak szakmai használatra!

Olyan festéket, ragasztót, oldószert használj, ami nem károsítja a smink gyakorlófejet!