Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Ügyfélszolgálat H-P: 9:00-15:00               

+36-52/752-076 | shop@mkkreativ.eu

Egyedi sablonok készítés
Raktáron

Egyedi, egyéni sablonok készítése tematikusan az adott rendezényre, programra!

Nincs grafikai tervezési költség a nálunk rendelt sablonoknál!

Egyedi termék gyártást csak előre utalással tudjuk vállalni. A rendelést csak az összeg számlánkra való érkezése után kezdjük el gyártani.

Gyártási idő:
kb. 1-3 munkanap.

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Rendelés menete

E-mailen küldd el számunkra az elképzelésedet.

A sablon készítéshez szükségünk van a logóra, képre, feliratra, jó minőségű, felbontású kép (jpg, jpeg, png, cdr, ai,...formátumok)
Ezután készítünk a sablonról látványtervet, melyet e-mailen elküldünk, és ha a megrendelőnek megfelel egyeztetünk a mennyiségről, szállítási módról, fizetésről, és elkezdjük a sablonok gyártását. Végül szállítjuk a terméket.

A nálunk rendelt sablonok után grafikai tervezési költséget nem számolunk fel. A minimális mintánkénti darabszámokat kérjük vedd figyelembe, és eszerint kalkulálj.

Példa:
Bruttó 5x5 cm-s méretű festő sablon, körbe 2-2 mm szegély: 80 Ft./ db-tól (minimum rendelhető darab mintánként: 11 db. a fólia szélesség miatt)
Bruttó 8x5 cm-s méretű festő sablon, körbe 2-2 mm szegély: 100 Ft./ db-tól (minimum rendelhető darab mintánként: 11 db. a fólia szélesség miatt)  
Természetesen bármilyen méretet eltudunk készíteni, igény szerint.  
A méretek függvénye lehet a minta is, mert vannak minták, feliratok amik a kis méret miatt nem olvasható, esetleg nehéz lesz vele az animátornak dolgozni. A méretek és a minta bonyolultsága is irányadó a darabszám és az ár alakulásában.

 

Adatok

A matricák három rétegből állnak.

A rétegek:

- a matrica alap hordozója (általában fehér színű)
- maga az öntapadós matrica (színes)
- applikáló  átlátszó fólia.

Márka:

Mk Body deco 

Az Mk Body Deco csillámtetoválás sablon, matrica, öntapadó festősablon. Közepes erősségű ragasztóval ellátott fóliát használunk csillámtetoválás sablon készítéséhez, mégpedig azért, hogy a csillámfestés készítése alatt, mikor a matricát eltávolítjuk a börről, ne húzza, ne okozon fájdalmat főleg a kisgyerekeknél. Több mint 600 csillámtetoválás sablon minta közül válogathatsz kedved szerint: Csillámtetoválás sablonok